Help jongeren met ernstig hersenletsel

Elk jaar zijn er 400 tot 600 jongeren die ernstig hersenletsel krijgen. Door ongelukken in het verkeer, tijdens sporten, in en om het huis, maar ook door bijvoorbeeld zinloos geweld of andere 'domme pech'. Stichting Het Daan Theeuwes Fonds wil de zorg en de kansen voor deze jongeren optimaliseren met een groot aantal programma's en initiatieven. Dat kan niet zonder uw hulp. 

U kunt ons sponsoren met een financiële bijdrage op ons bankrekeningnummer NL96 FVLB 0632 695 145, waarbij u zelf aan kunt geven voor welk initiatief de donatie gebruikt moet worden. U kunt ook fiscaal vriendelijk doneren met een schenkingsovereenkomst van 5 jaar. Ongeacht de donatie is deze dan volledig aftrekbaar (zonder drempel) van uw inkomstenbelasting. Een schenkingsovereenkomst kunt u hier downloaden.

Er zijn ook veel acties voor het Daan Theeuwes Fonds en dan vaak voor het Familie- en Vriendenprogramma en het Erik Scherder Huis. Een aantal recente voorbeelden van acties die niet alleen financiële ondersteuning brachten, maar ook bekendheid met het doel en de noodzaak van betere zorg voor jongeren met ernstig hersenletsel treft u op deze pagina aan.