Zang- Toneel- en Dansacademie i.s.m. Lucia Marthas

Als je hersenletsel hebt, heeft dat vaak ook effect op je spraak, je stem, je balans en je zelfvertrouwen. Dat is precies waarom we het initiatief hebben genomen om in samenwerking met de gerenommeerde MBO/HBO-opleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts, een Zang- Toneel- en Dansacademie op te zetten.

In groepen van 12 tot 16 jongeren zijn er per jaar drie programmacycli van 6 tot 8 weken. De focus ligt op beter, duidelijker, sneller maar vooral zelfverzekerder spreken en op een betere balans.

De leiding is in handen van o.a. een logopedist/stemcoach van acteurs en zangers en een gerenommeerde docent van professionele dansers. Er worden - zonder dat het therapie is - geweldige resultaten behaald. Zeker als het gaat om zelfverzekerdheid in communicatie en beweging. Deelnemers kunnen ook een vriend of vriendin meenemen.

Naast het programma is de Academie (die de naam Côte à Côte - zij aan zij - heeft gekregen) een ideale ontmoetingsplek voor jongeren onder elkaar. Er is veel aandacht voor vriendschap, uitwisselen van ervaringen en samenwerken in het programma.

Deelname is gratis en wordt betaald uit sponsorgelden van het Fonds en de medewerking van Lucia Marthas.

Schrijf nu in voor de Academie die start in de 2e helft 2024

Wil je deelnemen aan de Academie Côte à Côte, dan kan dat als je tussen de 16 en 35 bent en NAH hebt. De volgende cyclus is helaas iets uitgesteld en start na de zomervakantie in de 2e helft van 2024. Deelname is gratis. De workshops beginnen om 14:00 en eindigen na 17:00 met een drankje. De locatie is bij het Museumplein in Amsterdam. 

Klik hier voor het inschrijfformulier en mail het naar academie@daantheeuwesfonds.nl

De Academie is mogelijk gemaakt door Founding Partners: eerstejaars communicatiestudenten Hogeschool Utrecht (jaar 2020/21), de Stichting SIA (Siv in Actie) en Lucia Marthas Institute for Performing Arts.